Anastacia

AUGUSZTUS 1. 21:45

NAGYSZÍNPAD

anastacia_WEB
Vannak énekesek szerte a világon, akik méltó hallgatást, élvezetes dalt és emlékezetes hangzást szabadítanak fel. Nagyon kevés énekes van az univerzumban, akibe beleágyazzák ezt a teljesen egyedi hangot, és azonnal felismered. Ez a magával ragadó, gerincbizsergető, lelkes, nagy hang, amely garantálja a szupersztár státuszt.

Anastacia már csak ilyen. Egy szupersztár.

A kontinenseken átívelő hanggal megáldott Anastacia olyan zenei erő, amellyel számolni kell. Attól a pillanattól kezdve, hogy 1999-ben a rivaldafénybe lépett, gyorsan nemzetközi elismerésre tett szert, és mindössze két év alatt megszerezte a „Világ legkeresettebb új női pop-előadója” címet. Az olyan listavezetők mögött megszólaló erőteljes hang, mint az „I'm Outta Love”, a „Paid My Dues” és a „Left Outside Alone” multiplatina slágerek milliókat ragadott meg, több mint 30 millió eladott lemezzel és számtalan elismeréssel, köztük 225+ díjjal. 31 országban és 19 országban az első számú találat. Anastacia zenei utazása ellenálló képességéről és rendíthetetlen szenvedélyéről tanúskodik. Világszerte sok énekes hoz létre emlékezetes hangokat, de csak kevesen rendelkeznek azzal az összetéveszthetetlen hanggal, amely megállít. Az Anastacia egy ilyen ritkaság. Nevének görög nyelvű fordítása, a „Resurrection” (2014-es albumának címe is) sokat mond karrierjének pályájáról. Folyamatos fejlődés, zenéje tapasztalatait, kihívásait és győzelmeit tükrözi.

Rajongói iránti elkötelezettsége nyilvánvaló volt számos turnéja során, amelyeken Európa, Ázsia és Ausztrália bejárta, bemutatva nemzetközi vonzerejét. Legutóbbi turnéja, az „I'm Outta Lockdown – The 22nd Anniversary Tour” 2022/23-ban ünnepelte 22 évét az „I'm Outta Love” debütáló nagylemezének megjelenése óta, és lehetővé tette Anastacia számára, hogy újra kapcsolatba lépjen rajongóival az Egyesült Királyságban. és Európa, és új fejezetet indíthat zenei utazásában.

A 2000-es „Not That Kind”-től a 2017-es „Evolution”-ig hét stúdióalbummal Anastacia 2023-ban adta ki nyolc stúdióalbumát a Stars by Edel kiadónál, a „Your Songs”-t. A „Your Songs” Anastacia szerelmes levele Németországnak, amely az ország legbecsesebb dalait veszi át az évek során, és rögzíti őket angolul. Az eredmény a legnagyobb himnuszokat adta egy olyan alkotásba, amely most először kerülhet nemzetközi közönség elé. Beleértve Peter Maffay „So bist du”, „Just You” című dalának lenyűgöző tolmácsolását, a német énekesnő még Anastaciával is csatlakozott a stúdióban egy vadonatúj duett verzióhoz; és csatlakozik Peterhez a 2024-es búcsúturné különleges vendégeként. A „Your Songs” a német slágerlisták 2., Ausztria az 5., Svájc pedig a 8. helyig jutott; újabb sikeralbumot adott neki.