GASZTRONÓMIA

A kiállítói jelentkezés a 2024-es Jazzpiknikre lezárult. A 2025-ös fesztiválra októbertől tudtok jelentkezni.

ELŐADÓI JELENTKEZÉS

A fesztiválra előadói jelentkezéssel kapcsolatban keresse Zselinszky Zsaklin kollégánkat a [email protected] címen.

SZPONZORÁCIÓ

Szeretne megjelenni márkájával a fesztiválon vagy annak médiafelületein? Szponzorációval kapcsolatban keresse Sánta Dániel kollégánkat a [email protected] címen.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Kérdés esetén írj nekünk a [email protected] címre.

SAJTÓAKKREDITÁCIÓ

A Paloznaki Jazzpiknik a rendezvény programjaira sajtóbelépőt biztosít mindazon médiumok (print médium, TV, rádió, online médium) számára, amelyek célcsoportjai és elérései a Jazzpiknik profiljának megfelelnek, valamint amely médiumok segítséget nyújtanak a rendezvény promotálásában.

Az akkreditáció feltétele minden esetben ajánlók/interjú/hírek előzetes megjelentetése (min. 2 db előzetes megjelenés), beszámoló/tudósítás megjelentetése a fesztivál ideje alatt és/vagy után. Jelentkezni a [email protected] címre elküldött “Akkreditáció” tárgyú e-mailben lehet Szegő Hanna kollégánál, a tervezett megjelenések listájával 2024. július 26-ig. A jelentkezés önmagában nem jelent akkreditációt, a beérkezett jelentkezések elbírálására a jogot fenntartjuk! A koncerteken fotózni, felvételt készíteni kizárólag a fellépő zenekarok által meghatározott időszakban, időtartamban és módon lehetséges, ezek részleteiről az akkreditáció során adunk tájékoztatást. Kérjük, az akkreditáció során tüntessék fel külön, ha fotózási igény van.