ELÉRHETŐSÉG

GASZTRONÓMIA

A 2023-as Jazzpiknikre lezárult a kiállítói jelentkezés. A 2024-es fesztiválra októbertől fogadunk jelentkezéseket.

ELŐADÓI JELENTKEZÉS

A 2023-as fesztiválra előadói jelentkezéssel kapcsolatban keresse Zselinszky Zsaklin kollégánkat a zselinszky.zsaklin@jazzpiknik.hu címen.

SZPONZORÁCIÓ

Szeretne megjelenni márkájával a fesztiválon vagy annak médiafelületein? Szponzorációval kapcsolatban keresse Sánta Dániel kollégánkat a santa.daniel@jazzpiknik.hu címen.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Kérdés esetén írj nekünk a info@jazzpiknik.hu címre.

SAJTÓ AKKREDITÁCIÓ

A Paloznaki Jazzpiknik a rendezvény programjaira sajtóbelépőt biztosít mindazon médiumok (napilap, TV, rádió, internetes portál) számára, amelyek célcsoportjai és elérései a Jazzpiknik profiljának megfelelnek, valamint amely médiumok segítséget nyújtanak a rendezvény promotálásában. Az akkreditáció feltétele minden esetben ajánlók/interjú/hírek előzetes megjelentetése, beszámoló/tudósítás megjelentetése a fesztivál ideje alatt és/vagy után. Jelentkezni a sajto@jazzpiknik.hu címre elküldött “Akkreditáció” tárgyú e-mailben lehet, a tervezett megjelenések listájával. A jelentkezés önmagában nem jelent akkreditációt, a beérkezett jelentkezések elbírálására a jogot fenntartjuk! 2023-as akkreditációval kapcsolatban 2023 áprilistól érdemes érdeklődni.