Gyakran Ismételt Kérdések

Az adatok megadása után lesz egy utalvány azonosító mező.

 

Ide kell beírni/bemásolni a 2020-as Jazzpiknikre vásárolt jegy vonalkódját, ami a voucheren a QR kód alatt található. A hozzáadás gomb megnyomásával a rendszer beváltja az utalványt. A fennmaradó összeg kiegyenlítésére bankkártyával és SZÉP kártyával is van lehetőség.

 

Egy vásárláshoz több utalvány is beváltható.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre). Aki VIP jegyet vásárolt, a helyszínen a VIP pénztárnál ingyenesen kérhet VIP gyerek karszalagot.

Nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen minden jegytípus elérhető lesz, ezért érdemes előre megváltani a jegyedet.

További információk hamarosan.

Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod. Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, és a Szállás.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat.

További információ hamarosan!

Idén a Homola Pincészet tételeit lehet majd megkóstolni a rendezvényen!

A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya. Kártya feltöltéshez keresd a Hellopay® feltöltőpontokat.

A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk, a helyszínek között pedig gyalog lehet majd közlekedni.

Az online fizetés során OTP és MKB SZÉP kártyákat fogadunk el. A helyszíni jegyvásárlásról kapcsolatban további információ hamarosan!

A jegyedért december 31-ig mindhárom zsebből, utána online és a fesztivál területén is a ‘Szabadidő’ zsebből tudsz fizetni.

A fesztivál látogatói számára parkolókat alakítottunk ki:

a Tó utca- Malom utca közti füves terület

Figyelem, fontos! A Paloznaki Jazz Piknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz érvényben Paloznakon, az alábbiak szerint:
Zrínyi utca- Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.

  • A helyszínen táblák segítenek majd az eligazodásban.

A VIP jegypénztár a Nagyszínpad bejáratánál található.

További információ hamarosan!