Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen a linken minden információ megtalálható: https://jazzpiknik.hu/jegyek-felhasznalasa-2020/
További kérdések esetén írj nekünk az info@jazzpiknik.hu email címre.

A helyszíni jegypénztár augusztus 20-21-22-én 15:00-24:00-ig lesz nyitva. A Fábián Juli színpad befogadóképessége erősen korlátozott. Nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen lehet még jegyet vásárolni. A 100% Borpiknik, illetve a Dj a szőlőben rendezvények ingyenesen látogathatóak.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre). Aki VIP jegyet vásárolt, a helyszínen a VIP pénztárnál ingyenesen kérhet VIP gyerek karszalagot.

Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod. Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, és a Szállás.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat.

Minőségi ételekkel készülünk, a Sáfránkert Vendéglő mellett jön a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig itt lesz többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda.

Idén ismét, a Homola Pincészet borai mellett, a környékbeli pincészetek izgalmas tételeit is megkóstolhatjátok a pikniken!

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk, a helyszínen pedig gyalog vagy Tuktukkal is lehet majd közlekedni.

A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya.

Biztosan álltál már sorban fél órát egy fesztiválon, mielőtt beálltál volna egy másik sorba az első italért és maradt pénzed fesztiválos kártyákon, amit végül soha nem váltottál vissza…

Felejtsd el mindezt és élvezd felhőtlenül a Paloznaki Jazzpikniket a Hellopay® kártyával! A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

Az online fizetés során OTP és MKB, a helyszínen MKB, K&H és OTP SZÉP kártyákat fogadunk el. Erzsébet utalvánnyal egyelőre nem lehet fizetni.

Szabadidő zsebből tudsz fizetni a jegyedért. A helyszínen csak OTP SZÉP Kártyát fogadunk el.

A jegypénztárak augusztus 20-21-22-én is 15:00-24:00-ig tartanak nyitva.

A fesztivál látogatói számára parkolókat alakítottunk ki:

a Tó utca- Malom utca közti füves terület
Lovas felől a Forrás-köz
Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.

Figyelem, fontos! A Paloznaki Jazz Piknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz érvényben Paloznakon, az alábbiak szerint:
Zrínyi utca- Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.

  • A Fő utca a Kossuth utcától a Zrínyi utcáig egyirányúsítva lesz.
  • Kérjük használjátok a kijelölt parkolókat, melyek: a Tó utca- Malom utca közti füves terület, Lovas felől a Forrás-köz, Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.
  • A helyszínen táblák segítenek majd az eligazodásban.

A Paloznaki Jazz Napokra VIP jegyet nem értékesítünk.

FŐTÁMOGATÓK

Slide Slide Slide