Gyakran Ismételt Kérdések

Az adatok megadása után lesz egy utalvány azonosító mező.

 

Ide kell beírni/bemásolni a 2020-as Jazzpiknikre vásárolt jegy vonalkódját, ami a voucheren a QR kód alatt található. A hozzáadás gomb megnyomásával a rendszer beváltja az utalványt. A fennmaradó összeg kiegyenlítésére bankkártyával és SZÉP kártyával is van lehetőség.

 

Egy vásárláshoz több utalvány is beváltható.

Sajnos a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet szerint csak védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatókat engedhetünk be a rendezvényre. Azok a vásárlók, akik nem rendelkeznek a fesztivál idején védettségi igazolvánnyal, jegyüket utalványra válthatják, amit 2022. 03.31-ig tudnak felhasználni a 2022-es Paloznaki Jazzpiknikre. Az utalvány igényléséhez egy űrlap kitöltése szükséges, a kitöltés megkezdéséhez kattints ide.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre). Aki VIP jegyet vásárolt, a helyszínen a VIP pénztárnál ingyenesen kérhet VIP gyerek karszalagot.

A helyszíni jegypénztár július 28-29-30-31-én 11:00-24:00-ig lesz nyitva. Nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen minden jegytípus elérhető lesz, ezért érdemes előre megváltani a jegyedet.

Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod. Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, és a Szállás.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat.

Minőségi ételekkel készülünk, a Sáfránkert Vendéglő mellett jön a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig itt lesz többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda.

Idén a Homola Pincészet tételeit, lehet majd megkóstolni a rendezvényen!

A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya.

Biztosan álltál már sorban fél órát egy fesztiválon, mielőtt beálltál volna egy másik sorba az első italért és maradt pénzed fesztiválos kártyákon, amit végül soha nem váltottál vissza…

Felejtsd el mindezt és élvezd felhőtlenül a Paloznaki Jazzpikniket a Hellopay® kártyával! A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk, a helyszínen pedig gyalog vagy Tuktukkal is lehet majd közlekedni.

Az online fizetés során OTP és MKB, a helyszínen MKB, K&H és OTP SZÉP kártyákat fogadunk el. Erzsébet utalvánnyal egyelőre nem lehet fizetni.

A jegyedért, mind a 3 zsebből tudsz fizetni.

A jegypénztárak a helyszínen már július 28-án 11:00-tól nyitva tartanak a faluközpontban.

A fesztivál látogatói számára parkolókat alakítottunk ki:

a Tó utca- Malom utca közti füves terület
Lovas felől a Forrás-köz
Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.

Figyelem, fontos! A Paloznaki Jazz Piknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz érvényben Paloznakon, az alábbiak szerint:
Zrínyi utca- Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.

  • A Fő utca a Kossuth utcától a Zrínyi utcáig egyirányúsítva lesz.
  • Kérjük használjátok a kijelölt parkolókat, melyek: a Tó utca- Malom utca közti füves terület, Lovas felől a Forrás-köz, Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.
  • A helyszínen táblák segítenek majd az eligazodásban.

A VIP jegypénztár a Nagyszínpad bejáratánál található.