GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A gyerekeknek is kell jegyet venni?
A belépés 13 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 14. életévüket be NEM töltött személyekre). Aki jegyet vásárolt, a pénztárnál ingyenesen kérhet gyerek karszalagot.
A helyszínen is lesznek jegyek?
Nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen minden jegytípus elérhető lesz, ezért érdemes előre megváltani a jegyedet.
Mikor van nyitva a jegypénztár, mikor válthatom be a jegyemet?
Szerda Faluközpont: 11:00 - 20:00 Csütörtök - Péntek - Szombat Faluközpont: 11:00 - 01:00 Nagyszínpad: 15:00 - 01:00 VIP: 15:00 - 01:00
Hol keressek szabad szállást, ha Paloznakon már elfogyott?
Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, és a Szállás.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat. Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod.
Milyen borokat lehet kapni a fesztiválon?
Idén is társszervezőnk, a Homola Pincészet tételeit lehet majd megkóstolni a rendezvényen, illetve a Taittinger Pezsgőteraszon a Champagne Taittinger pezsgői is kaphatóak.
Hogyan lehet fizetni a Jazzpikniken?
A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya. A kártya feltöltéshez keresd a Hellopay® feltöltőpontokat. A rendezvényen a Hellopay® kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.
Hogyan lehet majd közlekedni?
Fesztiválbuszunk és a Budapesti transzferbusz menetrendjeiről a Piknik info menüpont alatt találsz információt. A helyszínek között pedig gyalog lehet majd közlekedni.
Elfogad-e a Jazzpiknik SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt?
Az online fizetés során OTP és MKB SZÉP kártyákat fogadunk el. A helyszíni jegyvásárlásról kapcsolatban további információ hamarosan!
A SZÉP Kártya melyik kategóriája használható fel a Pikniken?
A jegyedért december 31-ig mindhárom zsebből, utána online és a fesztivál területén is a ‘Szabadidő’ zsebből tudsz fizetni.
Kocsival érkeztünk. Hol tudjuk letenni az autót?
A fesztivál látogatói számára parkolót alakítottunk ki a Tó utca - Malom utca közti füves területen. Fontos! A Paloznaki Jazzpiknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz Paloznakon, az alábbiak szerint: Zrínyi utca - Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.
VIP jegyet vásároltam, hol tudom beváltani a voucheremet?
A VIP jegypénztár a Nagyszínpad bejáratánál található. A VIP jegypénztár nyitvatartása: csütörtöktől szombatig 15:00 - 01:00
Vettem jegyet, de nem tudok résztvenni a fesztiválon. Mit tegyek?
A Ticketswapot ajánljuk a jegyek eladására.