Gyakran Ismételt Kérdések

Az adatok megadása után lesz egy utalvány azonosító mező.

 

Ide kell beírni/bemásolni a 2020-as Jazzpiknikre vásárolt jegy vonalkódját, ami a voucheren a QR kód alatt található. A hozzáadás gomb megnyomásával a rendszer beváltja az utalványt. A fennmaradó összeg kiegyenlítésére bankkártyával és SZÉP kártyával is van lehetőség.

 

Egy vásárláshoz több utalvány is beváltható.

Sajnos a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet szerint csak védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatókat engedhetünk be a rendezvényre. Azok a vásárlók, akik nem rendelkeznek a fesztivál idején védettségi igazolvánnyal, jegyüket utalványra válthatják, amit 2022. 03.31-ig tudnak felhasználni a 2022-es Paloznaki Jazzpiknikre. Az utalvány igényléséhez egy űrlap kitöltése szükséges, a kitöltés megkezdéséhez kattints ide.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre). Aki VIP jegyet vásárolt, a helyszínen a VIP pénztárnál ingyenesen kérhet VIP gyerek karszalagot.

Nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen minden jegytípus elérhető lesz, ezért érdemes előre megváltani a jegyedet.

Helyszíni jegypénztár nyitvatartás:

Faluközpont jegypénztár:

július 28.11:00-20:00

július 29-30-31. 11:00-24:00

Nagyszínpad és VIP jegypénztár:

július 29-30-31. 15:00-24:00

Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod. Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, és a Szállás.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat.

Minőségi ételekkel készülünk, a Sáfránkert Vendéglő mellett jön a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig itt lesz többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda.

Idén a Homola Pincészet tételeit lehet majd megkóstolni a rendezvényen!

A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya. Kártya feltöltéshez keresd a Hellopay® feltöltőpontokat.

A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk, a helyszínek között pedig gyalog lehet majd közlekedni.

Az online fizetés során OTP és MKB SZÉP kártyákat fogadunk el. A helyszínen sajnos idén nem áll módunkban SZÉP kártyát elfogadni. Erzsébet utalvánnyal egyelőre nem lehet fizetni.

A jegyedért mind a 3 zsebből tudsz fizetni online, a helyszínen sajnos nem áll módunkban SZÉP kártyát elfogadni.

A jegypénztárak a helyszínen már július 28-án 11:00-20:00-ig nyitva tartanak a faluközpontban.

A fesztivál látogatói számára parkolókat alakítottunk ki:

a Tó utca- Malom utca közti füves terület

Figyelem, fontos! A Paloznaki Jazz Piknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz érvényben Paloznakon, az alábbiak szerint:
Zrínyi utca- Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.

  • A helyszínen táblák segítenek majd az eligazodásban.

A VIP jegypénztár a Nagyszínpad bejáratánál található.

VIP jegypénztár nyitvatartás:

július 29-30-31. 15:00-24:00