Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen a linken minden információ megtalálható: https://jazzpiknik.hu/jegyek-felhasznalasa-2020/
További kérdések esetén írj nekünk az info@jazzpiknik.hu email címre.

A helyszínen már augusztus 19-én 11 órától nyitva lesz a Paloznak faluközpontban található jegypénztárunk, amely az egész rendezvény ideje alatt is nyitva tart. Előfordulhat azonban, hogy már a rendezvény előtt elfogy valamelyik jegytípus, ezért nem tudjuk garantálni, hogy a helyszínen az összes jegytípus elérhető lesz.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre). Aki VIP jegyet vásárolt, a helyszínen a VIP pénztárnál ingyenesen kérhet VIP gyerek karszalagot.

Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod. Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, és a Szállás.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat.

Minőségi ételekkel készülünk, a Sáfránkert Vendéglő mellett jön a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig itt lesz többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda.

Idén ismét, a Homola Pincészet borai mellett, a környékbeli pincészetek izgalmas tételeit is megkóstolhatjátok a pikniken!

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk, a helyszínen pedig gyalog vagy Tuktukkal is lehet majd közlekedni.

A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya.

Biztosan álltál már sorban fél órát egy fesztiválon, mielőtt beálltál volna egy másik sorba az első italért és maradt pénzed fesztiválos kártyákon, amit végül soha nem váltottál vissza…

Felejtsd el mindezt és élvezd felhőtlenül a Paloznaki Jazzpikniket a Hellopay® kártyával! A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

Az online fizetés során OTP és MKB, a helyszínen MKB, K&H és OTP SZÉP kártyákat fogadunk el. Erzsébet utalvánnyal egyelőre nem lehet fizetni.

Szabadidő zsebből tudsz fizetni a jegyedért, bérletedért.

A Jazzpiknik ideje alatt a jegypénztárak kinyitnak már napközben délelőtt 11 órától. A várakozás elkerülése érdekében érdemes délelőtt beváltani a jegyeket és bérleteket. A faluközpontban található pénztár már augusztus 19-én, szerdán 11 órától is nyitva tart.

A fesztivál látogatói számára parkolókat alakítottunk ki:

a Tó utca- Malom utca közti füves terület
Lovas felől a Forrás-köz
Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.

Figyelem, fontos! A Paloznaki Jazz Piknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz érvényben Paloznakon, az alábbiak szerint:
Zrínyi utca- Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.

  • A Fő utca a Kossuth utcától a Zrínyi utcáig egyirányúsítva lesz.
  • Kérjük használjátok a kijelölt parkolókat, melyek: a Tó utca- Malom utca közti füves terület, Lovas felől a Forrás-köz, Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.
  • A helyszínen táblák segítenek majd az eligazodásban.

A VIP jegyeket a Nagyszínpadnál található VIP pénztáraknál lehet beváltani. A VIP pénztárak augusztus 20-21-22-én 15:00-24:00-ig vannak nyitva.

FŐTÁMOGATÓK

Slide Slide Slide