Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak minden évben az idelátogatók. A fesztivál hangulatát behűtött italok és gondosan válogatott ételkínálatunk teszi teljessé.
Jazzpiknik_Fotokredit_Chripko_Lili_4
A Jazzpiknik menüjében idén is a street foodé a főszerep:

A Pláne büfékocsiban kínált ételek alapja a hazai házi lepény és az indiai naan kenyér, ami tökéletesen bemutatja az ételeket megálmodó Götz János szakmai kalandozásait. A séf a Gundel étteremben tanulta meg a magyar konyhaművészet alapjait, amelyet a későbbi években, a hazai street food mozgalom úttörőjeként más kultúrák gasztronómiájával vegyített és mára tökéletesített.

Édes és sós waffelek és bubble waffelek minden mennyiségben a Waffel Landnál!

A Zabáljcsak!-nál olyasmit szerettek volna létrehozni, ami alapjaiban változtatja meg a street foodot, hozza össze az embereket, a fesztiválgasztronómiát, valamint az autentikus barbecue-t. Kínálatuk többféle szendvicset foglal magába, mind szaftos pulled porkkal, ropogós ciabattában, savanyúsággal, saját szószokkal, minőségi és egyszerű összetevőkből készül

Autentikus ízek és thai szakácsok várnak a Tom Yumnál! Csak és kizárólag thai szakácsok őrzik meg a hagyományos receptek titkait, és készítik el e kultúra finomságait. Ételeik kérhetőek glutén- és laktózmentes, illetve vegetáriánus változatban is.

A Smokey Monkies BBQ-nál Magyarország legautentikusabb barbecue élményét szeretnék nyújtani. Ehhez nem csak a nagy odaadással készülő húsaik sütési eljárását fejlesztették tökélyre, de még a smokert is saját maguk építettük, hogy az utolsó részletig minden házon belül készülhessen. A technológiai tudás egyenesen Texasból érkezett hozzájuk, az ottani hagyományok követése mellett más jelentős barbecue régiók finomságai is hatással vannak a kínálatukra.

A Mexkitchen lelkes és elhivatott csapata az első mexikói street food vonalat képviselő mozgó étteremmel kezdte el lenyűgözni a friss, fűszeres ételekre éhező tömegeket. A mexikói boszorkánykonyhából olyan finomságokat tűzhetsz villahegyre, mint például a chilis babos burrito, ami tüzes ízeivel biztosan örömtáncra készteti az ízlelőbimbóidat.

A Pizz’Burger fő profilja a pizzaburgerek készítése, amelyek 2db mini margherita pizza közé zárt hamburger kreálmányok, saját recept alapján készült hozzávalókkal.

Nyárson sült röfi szendvicsben szószokkal és zöldségekkel egyenesen Szekszárdról a The Grilled Piggy-nél.

A Che Che Burgernél a legjobb húsokat használják, amiket ők fűszerezünk, a zsömle házi, tartalmas és rozslisztből készült, nem pedig édeskés és felfújt állagú, de mégsem tömít el és ráadásul sütőben meg is pirítják. Minden burgerbe a hús mellé saját spéci szósz és friss, roppanós zöldségek kerülnek, és bármelyiket kérheted gluténmentes buciban is!

Nemo Fish & Chips Truck - ha fish & chips, calamari frittichips, vagy shrimps chips, akkor NEMO!

A Meraki autentikus görög food truck mindig mozgásban! Kedvenc gyros táladat, görög salátádat, grillezett halloumi sajtodat, hideg mártogatós mezzéidet mind megtalálod náluk.

Paloznak_kicsi-9
A Kazánház Pub 2022 augusztusában nyitott meg Solton. Pubjuk és a Kazán Truck főszereplője a pjeszkó, ami a balkán vidékeken ismert pljeskavica és a jelenleg divatos kézműves hamburgerek fúziója.

A Rétescake küldetése, hogy gyerekkorunk ízei visszaköszönjenek a réteseiken keresztül, és hogy vásárlóik kiszakadhassanak a hétköznapokból.

Ha mentesen étkeznél, nem kell nélkülöznöd, hiszen a Szafinál biztosan megtalálod, amit szeretnél! Diétás élelmiszerek tiszta alapanyagokból, garantáltan keresztszennyeződés-mentesen. Gluténmentes, vegán, laktózmentes, hozzáadott cukortól mentes termékekkel várnak Mindenkit.

A Burger'M-nél két, tökéletesen lapos, mégis szaftos Angus húspogácsa találkozik 2x2 szelet cheddar sajttal és házi bucijaikkal, isteni szószokkal... Simple. Not basic.

A Happy Churros a közkedvelt és világszerte ismert spanyol fánk kedvenc itthoni truckja. Eredeti recept, autentikus, tojás- és tejmentes, vegán fánk. Krémeik, a szokásos csoki mellett, katalán krém, karamell, fahéjas alma és eper.

A California Pokénál a Poké bowlok utat nyitnak a modern, gyors és minőségi éttermi kultúrában – friss alapanyagokból, merész kombinációkkal és verhetetlen ízekkel.