GASZTRONÓMIA

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak minden évben az idelátogatók. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. Egész nap érdemes elheveredni a fűben és a legfinomabb borokat élvezni a napsütésben, belekóstolni a szervező Homola Pincészet tételeibe, mellé pedig falatozni a frissen készült harapnivalókból.

vendeglatas

Vendéglátóhelyek

A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. A fesztivál italkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett találkozhattok még a Taittinger champagne, a Legenda sörház, a Nobilis Pálinka, a Spritz Bár, a Bombay Bár csapatával, illetve a Caffe Cagliari kávékülönlegességeivel is.

A gasztronómiai kínálat összeállításában a Food Truck Catering nyújt segítséget. Akik idén velünk lesznek:

Vegan Love, Deep Burger, Tacos by Kanálgép, Cupákos, Grilled Piggy, TÜTÜ Food&Drink, Gusto 13, Pola Pola, Smoke & Meat – European Streetfood Award Winner, Code Zero, Waffelland, Füst és Buborék, Lilipop Cukrászda, Tekeresvölgyi Sajtműhely, Balatonalmádi Lángosos

FŐTÁMOGATÓK

Slide Slide Slide