Gasztronómia

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak minden évben az idelátogatók. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. Egész nap érdemes elheveredni a fűben és a Csopak-Paloznak környéki borokat élvezni a napsütésben, belekóstolni a szervező Homola Pincészet tételeibe, mellé pedig falatozni a frissen készült harapnivalókból.

vendeglatas

Vendéglátóhelyek

A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli  pincészetek válogatott borai is. Akik velünk lesznek:

Homola Pincészet, Homonna Pincészet, Figula Pincészet, Jásdi Pincészet, Petrányi Pincészet, Söptei Pincészet, Szent Donát Pincészet

A gasztronómiai kínálat összeállításában a Food Truck Catering nyújt segítséget. A változatos étel- és italkínálatot az alábbi kiállítók biztosítják:

Caffé Cagliari, Lilipop Caffe, The Soft, Pop Fröccs, Piadina Truck, Kanálgép, STARI Sörfőzde, Cupákos, The Grilled Piggy, Nobilis Pálinkák, Tekeresvölgyi Sajtműhely, Gusto 13, Pola Pola, a tablé, Code Zero, Lángos ház, Champagne Taittinger, Sáfránkert Vendéglő, Waffelland, Füst és Buborék

Magyar