MOL NAGYON BALATON NAGYSZÍNPAD

Paloznak határában, a Lovas felőli oldalon lévő nagy tisztás minden évben a nagykoncertek helyszínévé változik, ahol a plafon a csillagos ég, a lábunk alatt pedig a pázsit. Délután a fűben ülve, este borospohárral a kézben táncolva lehet hallgatni a nemzetközi sztárvendégeket és a hazai jazz-élet sztárjait. Az utóbbi években fellépett itt Emeli Sandé, Candy Dulfer, Jamie Cullum, a Kool & The Gang, az Icognito, a St. Germain, a DePhazz, a Mezzoforte, Fábián Juli, a Mrs. Columbo, az Amoeba, a Bin Jip, és még folytathatnánk a sort. A nagyszínpad előtti tisztás ad otthont a legtöbb gasztrokiállítónak is, itt a jelszó valóban: piknikezni ér!
photo: Balazs Mohai

FÁBIÁN JULI SZÍNPAD

A Tájház udvara a Jazzpiknik eredője: innen indult minden, a kezdetekkor csak itt zajlottak a koncertek. Az autentikus fehérre meszelt házas, virágos udvar a kísérletezőbb formációk és az igazi klubhangulat helyszíne, itt nyúlik a leginkább az éjszakába a program. Fábián Juli szerepe mindig is fontos volt a piknik életében, Juli része volt és marad a fesztiválnak, így az emlékére a korábbi kis színpadot, ahol anno Juli debütált nálunk, átkereszteltük Fábián Juli színpadra.
JAZZPIKNIKFOTO_1500_MonusMarton_3_nap067

AUDI JAZZ STAGE

Paloznak Fő utcáján, a Sáfránkert Vendéglő mellett már 2016-ban is nagy sikere volt a félig az utcán lévő színpadnak, ami pont útba esik a Tájház és a nagyszínpad között sétálva. Vidéki hangulat, fesztiválos forgatag, ígéretes kétszemélyes jazzformációk és jazz sztenderdek. Estére a fél utca megtelik ringatózó párokkal.
088_paloznak_MohaiBalazs_20210729

TAITTINGER PERZSGŐTERASZ

Pezsgő és mediterrán jazz. A templom mellett, a kis dombon és a teraszon egy igazán exkluzív helyszínt hoztunk létre 2017-ben, ahol a pezsgőé, a lazításé és a kellemes zenéé volt a főszerep.