Helyszínek, térkép

Letölthető térkép

LETÖLTHETŐ TÉRKÉP HAMAROSAN!

Töltsd le telefonodra a részletes Jazzpiknik térképet ide, vagy a képre kattintva – HAMAROSAN! Nem lesz nálad okostelefon? Semmi gond, a helyszínek bontását megtalálod a helyszínen az eligazító táblákon és a jegybeváltó pontokon beszerezhető programfüzetben is.

Homola Pincészet Nagyszínpad

Paloznak határában, a Lovas felőli oldalon lévő nagy tisztás minden évben a nagykoncertek helyszínévé változik, ahol a plafon a csillagos ég, a lábunk alatt pedig a pázsit. Délután a fűben ülve, este borospohárral a kézben táncolva lehet hallgatni a nemzetközi sztárvendégeket és a hazai jazz-élet sztárjait.  Az utóbbi években fellépett itt Candy Dulfer, Jamie Cullum, a Kool & The Gang, az Icognito, a St. Germain, a Dephazz, a Mezzoforte, Fábián Juli, a Mrs. Columbo, az Amoeba, a Bin Jip, és még folytathatnánk a sort.

A nagyszínpad előtti tisztás ad otthont a legtöbb gasztrokiállítónak is, itt a jelszó valóban: piknikezni ér!

Fábián Juli Színpad

A Tájház udvara a Jazzpiknik eredője: innen indult minden, a kezdetekkor csak itt zajlottak a koncertek. Az autentikus fehérre meszelt házas, virágos udvar a kísérletezőbb formációk és az igazi klubhangulat helyszíne, itt nyúlik a leginkább az éjszakába a program.

Fábián Juli szerepe mindig is fontos volt a piknik életében, Juli része volt és marad a fesztiválnak, így az emlékére a korábbi kis színpadot, ahol anno Juli debütált nálunk, átkereszteltük Fábián Juli színpadra.

Audi Jazz Stage

Paloznak Fő utcáján, a Sáfránkert Vendéglő mellett már 2016-ban is nagy sikere volt a félig az utcán lévő színpadnak, ami pont útba esik a Tájház és a nagyszínpad között sétálva. Vidéki hangulat, fesztiválos forgatag, ígéretes kétszemélyes jazzformációk és jazz sztenderdek. Estére a fél utca megtelik ringatózó párokkal.

Taittinger Pezsgőterasz

Pezsgő és mediterrán jazz. A templom mellett, a kis dombon és a teraszon egy igazán exkluzív helyszínt hoztunk létre 2017-ben, ahol a pezsgőé, a lazításé és a kellemes zenéé volt a főszerep.