Jegyek felhasználása 2020

A korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban

A csütörtöki napi jegy (júl. 30.) az új dátum csütörtöki napjára (aug. 20.) érvényes, a pénteki az új dátum pénteki napjára és így tovább. Ebben az esetben nincs teendőd.

Ha már megvetted a jegyed, és nem tudsz eljönni az új időpontban, az alábbi lehetőségek közül választhatsz

ticket-voucher

Utalványra váltás

Az utalvány a gyakorlatban az alábbi módon működik. Tételezzük fel, hogy van egy napi jegyed, amit 11.490 Forintért vásároltál. Ezt egy űrlap kitöltése után a kérésedre mi utalványra váltjuk. Amint ez megtörtént a jegyed innentől utalványként lesz felhasználható. Legközelebb, amikor jegyet vásárolsz nálunk, a fizetésnél be tudod váltani az utalványt és így a példa szerint 11.490 Forinttal csökken a fizetendő összeg. Amennyiben az új termék drágább, mint az utalvány értéke, bankkártyával vagy OTP, illetve MKB SZÉP kártyával van lehetőséged a fennmaradó összeget kiegyenlíteni. Az utalvány csak egy vásárlás alkalmával használható fel. Ha az új termék olcsóbb, mint az utalvány értéke, akkor is az utalvány teljes összege beváltásra kerül. Az utalvány kódja, amit a beváltásnál be kell írnod, a korábban vásárolt jegyed voucherén szereplő betűkből és számokból álló kód, amely a QR/vonal kód alatt található. Az igénylő űrlap kitöltésére 2020.07.31-ig lesz lehetőség.

donation

Támogass minket

Amennyiben nem tudsz eljönni az új időpontban, jegyed összegét lehetőséged van támogatásra is felajánlani.

A jegyárad 50%-ával a Fábián Juli Alapítányt, 50%-ával pedig a Paloznaki Jazzpikniket segíted. Az adományozó űrlap kitöltésére 2020.07.31-ig lesz lehetőség.

refund

Visszaváltás

Amennyiben biztosan tudod, hogy az elkövetkezendő három Paloznaki Jazzpiknik közül egyiken sem szeretnél résztvenni, így pénz visszatérítésre is van lehetőség. Nagyon sajnáljuk, hogy így döntöttél. Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy lehetőséged van jegyedet utalvánnyá váltani, melyet ajándékba is adhatsz akár, vagy felhasználhatod egészen 2021. december 31-ig webshopunkban. A visszatérítés rendszerének kialakítása hosszabb egyeztetést és munkát igényel a különböző pénzintézetekkel, ezért az ehhez tartozó igénylő űrlap 2020.07.01 -től lesz elérhető, amelynek kitöltésére 2020.07.31-ig lesz lehetőség. A pénz visszatérítés, az űrlap lezárását követő legfeljebb 60 napon belül megtörténik.