I AM SOYUZ

AUGUSZTUS 4. 17:00

AUDI JAZZ STAGE

i_am_soyuz_WEB_1200x800
Menni és felfedezni.
Ennek a fényében indult Bozoky Felicia Lili énekes-dalszerzőnő egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz. Lili szorgalmasan ugrál a világjárás, a zenélés és stockholmi munkája, az orvoslás között. Különleges hangszereivel – ukulelével, gitárral, melodikával, omnichorddal, bendzsóval és pocket pianoval – alkotja zenéjét, ami a space pop, az akusztikus és szintis hangzás fúziója.

A nem mindennapi élményeiből inspirálódva írja dalait. Tévedt már el Las Vegasban, hippiskedett Gotlandon, aludt már egy istállóban az Északi-sarkvidéken, kempingezett a nevadai sivatagban a Burning Man Fesztiválon, legutóbb pedig végigszelte biciklivel Európát.

A közönség nem csak a fesztiválok (Sziget, Campus Fesztivál, Fishing on Orfű, Kolorádó, Bánkitó Fesztivál stb.) színpadairól ismerheti, hanem szerepelt Hajós András Dalfutár című műsorában is.

2021-ben pedig bejutott a HOTS Outbreakers' Lab programjába, ahol Andries van Wieren (Founder, 3S Music Management) és Rupert Hollier (Creative Director, UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, UK) is mentoráltjának választotta, valamint sok jelentkező közül az ő dalát producerelte meg Matt Lawrence (Adele, Amy Winehouse, Foals, Kodaline stb.) a HOTS SongLab programban. Tavaly pedig meghívást kapott a Viva Sounds showcase fesztiválra Göteborgba.

Koncertjein a dalai mellett a vicces, meglepő és kalandos történeteiből is szemezget párat.