GYEREKPROGRAMOK

gyerekprogram

Gyerekprogramok 2022-ben

Idén is színes programokkal készülünk a kicsiknek. Két helyszínen várjuk az érdeklődőket, a Nagyszínpad előtti réten, illetve a Lissé Gyermekudvarban. Ne feledjétek, a belépés 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre)
A Lissé Gyermekudvar nyitvatartása: 2022. augusztus 5-6. 16:00-22:00

JÁTÉKOS TUDOMÁNY
(Nagyszínpad)

Nevükhöz illően olyan játékokkal készülnek, amelyek hasznos tudást adnak a gyerekeknek.

LISSÉ ÉDESSÉGGYÁR
(Lissé Gyermekudvar)

A Lissé Édességgyár “Készítsd el a  saját müzligolyódat” foglalkozása, ahol a kicsik és nagyok saját maguk válogathatnak az egészséges összetevőkből és készíthetik el saját édességüket.

REJTETT KINCSEK DOWN EGYESÜLET
(Lissé Gyermekudvar)

Keressétek meg a Csodavár Inkluzív Fejlesztőközpont és Játszóház Piaggioját a Gyermekudvarban és játsszatok! A kicsiket mezítlábas akadálypálya, kincskeresés, ügyességi feladatok várják, amikhez minden érzékszervükre szükség lesz!

LIBRI
(Paloznak területe)

A Libri Meseösvényen a gyerekek a Balaton legszebb mondáival találkozhatnak, amely mindegyikéhez egy-egy a megállítótáblán olvasható feladat várja őket. Az út végén pedig a nagy könyv lesz,  amiben megörökíthetik emlékeiket.

HYBRID CYCLE WORKSHOP
(Lissé Gyermekudvar, péntek)

Hazai és nemzetközi együttműködések, művészeti programok és kreatív workshopok keretében igyekeznek új minőséget adni már nem használt eszközeinknek, hangsúlyozva ezzel az újrafelhasználás, 
 a tudatos fogyasztás és a fenntartható, átgondolt fejlődés fogalmát.

TOVÁBBI KIÁLLÍTÓK:

A Paloznak Jövőjéért Alapítvány foglalkozásai (Fábián Juli Színpad)

Kupakabana kupakgyűjtő kishajó (Lissé Gyermekudvar)

Magyar