Gyerekprogramok

gyerekprogram

Gyerekprogramok 2019-ben

Idén is színes programokkal készülünk a kicsiknek. Két helyszínen várjuk az érdeklődőket, a Nagyszínpad előtti réten, illetve a Zöldike Gyermekudvarban az alábbi nyitvatartási időben. Ne feledjétek, 14 éves kor alatt a belépés továbbra is ingyenes a Jazzpiknikre!

Nagyszínpad tér:

Csütörtökön 17:00-20:00
Pénteken 16:00-20:00
Szombaton  16:00-20:00

Zöldike Gyermekudvar:

Pénteken 15:00-22:00
Szombaton 14:00-22:00

Kiállítóink

 

ART HEKK

Az ART HEKK Workshop elsősorban gyermekek számára lett létrehozva, de életkortól függetlenül bárki becsatlakozhat az alkotási folyamatba. Így arra is van lehetőség, hogy a gyermek szüleivel közösen élvezhessék az alkotás folyamatát, az elkészített tárgy fölött érzett örömöt. A kézműves foglalkozás során előre elkészített, diófából kifaragott natúr halakat festhet meg a gyermek.

HANGOLÓRA

A HangolÓra program célja, hogy elősegítsék a gyerekek találkozását a hangszerekkel, illetve, hogy minél több gyermek figyelmét fordítsák a zene és a zenélés felé. Programjuk interaktív, ennek érdekében számos hangszert hoznak magunkkal a gyerekek részére kipróbálás céljából.

OTP Bank Stand – Macaron Díszítő Workshop

Szeretitek a csodás, csupaszín kis sütiket, és minden vágyatok azokat feldíszíteni? Akkor irány a macaron-díszítő workshop az OTP Bank standján!
Megmutatják, hogyan varázsoljatok ebből a finomságból unikornist, méhecskét vagy akár mosómedvét.
Adományozz mobilfizetéssel 200 Ft-ot, és a tiéd lehet 2 db feldíszíthető macaron. Az így befolyt teljes összeg a KézenFogva Alapítványt segíti.

Magyar