Csapó-Ladányi Duo

Egy kagylóban meghallani a tenger hangját, egy hógömbben meglátni a világot… és egy duóban meghallani egy nagyzenekart. Talán nem is kell olyan nagy fantázia ehhez, a Csapó-Ladányi Duót hallgatva pedig biztosan nem.

A két muzsikus fiatal koruk ellenére nagy szakmai múltra tekintenek vissza, itthon és külföldön egyaránt a legrangosabb koncerttermekben léphettek fel.

A gitáros Ladányi Gábor Brüsszelben végezte zenei tanulmányait, később a világhírű jazz hegedűs, Roby Lakatos zenekarának tagja lett. Virtuóz játéka és örömöt sugárzó hozzáállása nagy energiákat szabadít fel a színpadon.

A harsonás-énekes Csapó Krisztián évekig turnézott olyan előadókat kísérve, mint a Grammy-díjas Nestor Torres, itthon pedig többek között Charlie zenekarában vagy épp a Budapest Ragtime Band tagjaként hallható.

Repertoárjukban brazil bossa novák, amerikai jazz sztenderdek és saját szerzemények egyaránt hallhatóak. Az ismerős dallamokat virtuóz improvizációk, humoros történetek és a magával ragadó előadásmód teszik még különlegesebbé.

AUDI JAZZ STAGE
SZOMBAT, AUGUSZTUS 6.