Radics Gigi és a Finucci Bros Quartet

A Finucci Bros Quartet 2008-ban jött létre Balogh Roland vezetésével. A zenekar négy kiemelkedő muzsikusból áll akik számos versenyen bizonyították tehetségüket. Négy nagylemezük jelent meg és több viláhírű muzsikussal adtak közös koncertet. 2010-ben a Művészetek Palotájában Matthew Garrison, 2015-ben Lee Ritenour volt a zenekar vendége.

Az elmúlt egy évben két alkalommal turnéztak az USA-ban és 2017 októberében írták alá New Yorkban az Indaba Music amerikai lemezkiadó vállalattal a legújabb lemezük szerződését. Az új Finucci Bros lemezen Havas Lajos énekművész is közreműködik, így a 2018-as turnén már 5 fővel,  plusz technikai személyzettel .

Magyarország elsőszámú jazz clubbjában a Budapest Jazz Clubban három éve fogyamatosan havi rendszerességgel adnak teltházas koncertet.

A zenekar az új lemezanyagán túl folyamatosan keresi az új zenei hangzásokat és fuziókat, így több  koncertműsorral is rendelkeznek. A Klasszikus és Jazz, a Barbra Streisand est és a Pop in the Jazz sorozatukkal folyamatosan  koncerteznek.

MOL Nagyon Balaton Nagyszínpad
Csütörtök, Augusztus 2. 18:30 – 19:45

Támogatóink:

Magyar