Jazzpiknik helyszínek

MOL Nagyon Balaton Nagyszínpad

Paloznak határában, a Lovas felőli oldalon lévő nagy tisztás minden évben a nagykoncertek helyszínévé változik, ahol a plafon a csillagos ég, a lábunk alatt pedig a pázsit. Délután a fűben ülve, este borospohárral a kézben táncolva lehet hallgatni a nemzetközi sztárvendégeket és a hazai jazz-élet sztárjait.  Az utóbbi években fellépett itt Candy Dulfer, a Jazzanova, az Al McKey’ Earth Wind And Fire Experience, az Icognito, a St. Germain, a Dephazz, a Mezzoforte, Fábián Juli, a Mrs. Columbo, az Amoeba, a Bin Jip, és még folytathatnánk a sort.

A nagyszínpad előtti tisztás ad otthont a legtöbb gasztrokiállítónak is, itt a jelszó valóban: piknikezni ér!

Fábián Juli Színpad

A Tájház udvara a Jazzpiknik eredője: innen indult minden, a kezdetekkor csak itt zajlottak a koncertek. Az autentikus fehérre meszelt házas, virágos udvar a kísérletezőbb formációk és az igazi klubhangulat helyszíne, itt nyúlik a leginkább az éjszakába a program.

Audi Jazz Stage

Paloznak Fő utcáján, a Sáfránkert Vendéglő mellett már 2016-ban is nagy sikere volt a félig az utcán lévő színpadnak, ami pont útba esik a Tájház és a nagyszínpad között sétálva. Vidéki hangulat, fesztiválos forgatag, ígéretes kétszemélyes jazzformációk és jazz sztenderdek. Estére a fél utca megtelik ringatózó párokkal.

.

Taittinger Jazz és Pezsgőbár

Pezsgő és mediterrán jazz. A templom mellett, a kis dombon és a teraszon egy igazán exkluzív helyszínt hoztunk létre 2017-ben, ahol a pezsgőé, a lazításé és a kellemes zenéé volt a főszerep.