Infragandhi

A DJ a szőlőben 2016 őszén indult, egy havonta jelentkező délutáni “bulisorozat” a Homola Borteraszon. Az alapítók – Budavári Dóri és Zsandár Tamás – célja az volt, hogy egy egész napos együttlétet hozzanak létre, ahol a délutáni fröccsözés fokozatosan hajlik át a táncolós házibuli-hangulatba, tábortűz körüli táncba és naplemente-nézésbe. A DJ a szőlőben minden alkalommal délután 2-től este 10-ig tart, télen-nyáron több száz embert vonz. Rezidens DJ-ink Cyborg Templar, a Soul Cure csapata és Infragandhi, de folyamatosan nyitogatjuk a kapukat.

Infragandhi már 15-20 éve szereplője kisebb-nagyobb rendezvényeknek, de a karrierjében a nagy fordulatot az Est FM 2000-es indulása jelentette. Azóta a Radio Café-tól MR2-n át az RCKO.FM-ig számtalan on air és webes rádióban dolgozott műsorvezetőként és/vagy zenei szerkesztőként. 2003 tavasza óta Deck Attack néven rádióműsort és programsorozatot működtet, amelynek keretében aktuális külföldi zenészeket mutat meg a magyar közönségnek.

Infragandhi nem tekinti hivatásnak a zenecsinálást, inkább egész életen átívelő szenvedélynek atekinti. A fülledt hangulatú klubeseményeken érzi igazán elemében magát, ahol testközelből, azonnal érzékelhető a közönség minden rezdülése. Zenei tekintetben mindenevő.

Magyar