Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a helyszínen is lehet majd vásárolni napijegyet és bérletet is:

Nulladik napi nagyijegy (augusztus 3.): 11.900 Ft
Augusztus 4. vagy 5-re szóló napijegy: 9.500 Ft
Kétnapos (augusztus 4-5.) fesztiválbérlet: 15.000 Ft
Háromnapos (augusztus 3-4-5.) fesztiválbérlet: 21.900 Ft

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre).

Fesztiválbuszunk óránként jár majd Balatonalmádi és Balatonfüred között, így érdemes a környező településeken is körülnézni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, a Szállás.hu és az ÚtiSúgó.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat. Ajánljuk a csopaki Holiday Hotelt is és az alsóörsi Pelso Campinget is!

Minőségi grill ételekkel készülünk, kitelepül a Sáfránkert Vendéglő és a legjobb északi parti éttermek is.

2017-ben ismét nemcsak a Homola Pincészet borait, hanem a környékbeli pincészetek izgalmas tételeit is kóstolhatjátok a pikniken!

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk Balatonalmádi és Balatonfüred között. A helyszínen gyalog vagy Tuktukkal is lehet majd közlekedni.

Menetrend és infók itt

A buszokon limitált számú férőhely áll rendelkezésre, a buszokra érkezési sorrendben lehet felszállni.

A Paloznaki Jazz Piknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya.

Biztosan álltál már sorban fél órát egy fesztiválon, mielőtt beálltál volna egy másik sorba az első italért és maradt pénzed fesztiválos kártyákon, amit végül soha nem váltottál vissza…

Felejtsd el mindezt és élvezd felhőtlenül a Paloznaki Jazz Pikniket a Hellopay® kártyával! A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

A helyszínen MKB és OTP SZÉP kártyákat fogadunk el. (K&H SZÉP kártyával és Erzsébet utalvánnyal nem lehet fizetni.)

A jegy.hu rendszerében nem lehetséges ilyen módon vásárolni.

A tavalyi pénteki NAPIJEGYESEK számára 2016 szeptemberében előregisztrációt hirdettünk – a regisztrációról a Facebookon, az event falán és a honlapon értesítettük vendégeinket. Amennyiben valaki regisztrált szeptemberben, idén már meg is kapta a levelét, miszerint a pikniken a helyszínen személyi igazolvány bemutatásával válthatók be a jegyek.

A szervezőség 2016-os pénteki elmaradt koncertek miatt a pénteki napijegyeseknek lehetővé tette a az előregisztrációt (2016 szeptemberében). A bérletesek esetében a koncertek jelentős része megtartásra került, a bérlet ára pedig jutányosabb, mint a napijegyek ára. A bérletesek számára nem biztosítunk kártérítést, de bízunk benne, hogy idén is találkozunk.

A paloznaki jegypénztárak kinyitnak már az esemény előtt, a várakozás elkerülése érdekében érdemes délelőtt beváltani a jegyeket és bérleteket.

Szerdán (06.02.) 12:00-23:00

Csütörtökön (06.03.): 10:00-23:00

Pénteken (06.04.): 10:00-23:00

Szombaton (06.05.): 10:00-23:00