Gyakran Ismételt Kérdések

Személyesen jegyet vásárolni július 30-ig ezeken a helyeken tudsz:
– DiVino Gozsdu
– Homola Borterasz – csak készpénzes fizetés lehetséges
– Sáfránkert Vendéglő

Igen, a helyszínen is lehet majd vásárolni napijegyet és bérletet is. Már augusztus elsején is nyitva tart a Paloznak faluközpontban található jegypénztárunk.

A belépés gyerekeknek 14 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 15. életévüket be NEM töltött személyekre).

Fesztiválbusz közlekedik majd Paloznak és a környező települések között. A menetrendet és az irányokat itt találod. Érdemes a környező településeken is körülnézni, szállást keresni. Szállásadó partnereink, a Balaton Riviéra, a Szállás.hu és az ÚtiSúgó.hu oldalain megtalálják az aktuális szállásokat. Ajánljuk a csopaki Holiday Hotelt is és az alsóörsi Pelso Campinget is!

Minőségi ételekkel készülünk, a Sáfránkert Vendéglő mellett jön a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig itt lesz többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda.

Idén ismét nemcsak a Homola Pincészet borait, hanem a környékbeli pincészetek izgalmas tételeit is kóstolhatjátok a pikniken!

Idén is közlekedik majd fesztiválbuszunk, a helyszínen pedig gyalog vagy Tuktukkal is lehet majd közlekedni.

A Paloznaki Jazzpiknik hivatalos fizetőeszköze a Hellopay® kártya.

Biztosan álltál már sorban fél órát egy fesztiválon, mielőtt beálltál volna egy másik sorba az első italért és maradt pénzed fesztiválos kártyákon, amit végül soha nem váltottál vissza…

Felejtsd el mindezt és élvezd felhőtlenül a Paloznaki Jazzpikniket a Hellopay® kártyával! A rendezvényen a Hellopay kártyák mellett érintős bankkártyáddal is fizethetsz.

A helyszínen MKB és OTP SZÉP kártyákat fogadunk el. (K&H SZÉP kártyával és Erzsébet utalvánnyal nem lehet fizetni.)

A jegy.hu rendszerében nem lehetséges ilyen módon vásárolni.

Szabadidő zsebből tudsz fizetni a jegyedért, bérletedért.

A paloznaki jegypénztárak kinyitnak a Jazzpiknik ideje alatt kinyitnak már napközben, az esemény előtt, a várakozás elkerülése érdekében érdemes délelőtt beváltani a jegyeket és bérleteket. A faluközpontban található pénztár már augusztus 1-jén, szerdán is nyitva tart.

A fesztivál látogatói számára parkolókat alakítottunk ki:

a Tó utca- Malom utca közti füves terület
Lovas felől a Forrás-köz
Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.

Figyelem, fontos! A Paloznaki Jazz Piknik rendezvény ideje alatt forgalmi rend változás lesz érvényben Paloznakon, az alábbiak szerint:
Zrínyi utca- Balaton utca mindkét oldalán „Megállni tilos!” lesz érvényben, a Fő utca a Zrínyi utcától a Nagyhegyi utcáig egyirányúsítva lesz.

  • A Fő utca a Kossuth utcától a Zrínyi utcáig egyirányúsítva lesz.
  • Kérjük használjátok a kijelölt parkolókat, melyek: a Tó utca- Malom utca közti füves terület, Lovas felől a Forrás-köz, Csopak felől Sáfrán utca– Szőlőkalja utcai területek.
  • A helyszínen táblák segítenek majd az eligazodásban.
Magyar