Gasztronómia és gyerekprogramok

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak minden évben az idelátogatók. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. Egész nap érdemes elheveredni a fűben és a Csopak-Paloznak környéki borokat élvezni a napsütésben, belekóstolni a szervező Homola Pincészet tételeibe, mellé pedig falatozni a frissen készült harapnivalókból.

gyerekprogram

Gyerekprogramok 2019-ban

Idén is színes programokkal készülünk a kicsiknek. Két helyszínen várjuk az érdeklődőket, a Nagyszínpad előtti réten, illetve a Zöldike Gyermekudvarban az alábbi nyitvatartási időben. Ne feledjétek, 14 éves kor alatt a belépés továbbra is ingyenes a Jazzpiknikre!

Nagyszínpad tér:

Csütörtökön 17:00-20:00, pénteken 16:00-20:00, szombaton  16:00-20:00 között.

Zöldike Gyermekudvar:

Pénteken 14:00-22:00, szombaton 12:00-22:00

vendeglatas

Vendéglátóhelyek

A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli  pincészetek válogatott borai is. A gasztronómiai kínálat összeállításában a Food Truck Catering nyújt segítséget. A részletes kiállítói lista hamarosan elérhető lesz.

Magyar