Gasztronómia és gyerekprogramok

Nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, a gasztronómia tekintetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak minden évben az idelátogatók. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. Egész nap érdemes elheveredni a fűben és a Csopak-Paloznak környéki borokat élvezni a napsütésben, belekóstolni a szervező Homola Pincészet tételeibe, mellé pedig falatozni a frissen készült harapnivalókból.

gyerekprogram

Gyerekprogramok 2018-ban

Játékos Tudomány Furfangos Csudavilág interaktív kiállítás és játszóház.
Természeti jelenségek játékos formában a család minden tagjának a gyerekektől a felnőttekig. Találkozhatunk itt különféle ügyességi és logikai játékokkal, Camera Obscurával, zsonglőr eszközökkel, társasjátékokkal, óriás játékokkal. Az ovis sarokban a legkisebbeknek készülnek különböző fejlesztő eszközökkel.

Helyszín: a Nagyszínpadnál, nyitvatartási időben, csütörtökön 17:00-20:00, pénteken 16:00-20:00, szombaton  16:00-20:00 között.

vendeglatas

Vendéglátóhelyek

A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli  pincészetek válogatott borai is. A gasztronómiai kínálat összeállításában a Food Truck Catering nyújtott segítséget. Jön a Pola Pola, a Céltorony BBQ, az á table!, a Cupákos, a Burger Market, a Gusto 13, a Lilipop Cukrászda, a Waffel Land, a Paneer, a Meat & Sauce, a Kanálgép, a Caffee Cagliari, a Nobilis, az Aperol Bar, a környékről pedig itt lesz többek között a Tekeresvölgyi Sajtműhely és az Arácsi Cukrászda.

Magyar