Electro Deluxe

Báránybőrbe bújt farkasfalka, akik annak ellenére megtartották nevüket, hogy zenéjük a könnyed elektroból az organikus, groove-os, tömény jazz és a funk piszkos keverékévé alakult át. Ártatlan örömzene, a legdögösebb ritmusokkal ötvözve.

A különböző stílusok között lavírozva egész hazájukat meghódították, mind a francia zenei kritikusok, mind a hallgatók körében hatalmas népszerűségnek örvendenek, annak ellenére, hogy angolul énekelnek. Mind a 4 eddig kiadott albumuk a francia jazz zenei listák 1. helyére került, de a pop listák 10 legjobbja között is ott szerepel. Elképesztően energikus élő koncertjeikre hamar elfogynak a jegyek, sőt, a legnagyobb nevű, nemzetközi jazz & pop fesztiválok is kapkodnak értük 2001 óta.

Legújabb saját kiadású albumukon, a CIRCLE-ön, az élő felvételekre és a vintage hangszerelésre helyezték a hangsúlyt. Elképesztően egyedi hangzású, csupasz, gátlástalan és őszinte zene az övék. A CIRCLE hihetetlen élmény, akár albumon hallgatva, akár élőben végigtombolva. Zene az elmének és a léleknek egyaránt.

 

MOL Nagyon Balaton Nagyszínpad
Péntek, Augusztus 3. – 22:30-00.00

Támogatóink:

Magyar