Cyborg Templar

A DJ a szőlőben 2016 őszén indult, egy havonta jelentkező délutáni “bulisorozat” a Homola Borteraszon. Az alapítók – Budavári Dóri és Zsandár Tamás – célja az volt, hogy egy egész napos együttlétet hozzanak létre, ahol a délutáni fröccsözés fokozatosan hajlik át a táncolós házibuli-hangulatba, tábortűz körüli táncba és naplemente-nézésbe. A DJ a szőlőben minden alkalommal délután 2-től este 10-ig tart, télen-nyáron több száz embert vonz. Rezidens DJ-ink Cyborg Templar, a Soul Cure csapata és Infragandhi, de folyamatosan nyitogatjuk a kapukat.

Cyborg Templar azon boldog kevesek egyike, aki főállásban a zenével foglalkozhat immár több mint 17 éve. 8 évig az EstFm, a radio café 98.6, majd a tiszavirág életű Radio Bro zenei szerkesztője volt, később pedig a Mixgar nevű social jukebox zenei tanácsadója és szerkesztője lett. Az utóbbi években éttermek, bisztrók és boltok zenei arculatát álmodja meg.

Cyborg Templar  18 éve dj-zik, a mai elektronikus zenék mellett jazzt, soult, funkot és a különböző kultúrák zenéit is gyűjti. Legfőképp afrikai, latin-amerikai, karibi és közel-keleti autentikus és mai zenék gazdagítják lemezgyűjteményét.

 

T-Systems Nagyszínpad
Szombat, Augusztus 5.  16:00 – 17:30

T-Systems Nagyszínpad
Szombat, Augusztus 5. 18:45 – 19:30

T-Systems Nagyszínpad
Szombat, Augusztus 5. 21:00 – 22:00

T-Systems Nagyszínpad
Szombat, Augusztus 5. 23:30 – 00:30

Magyar